Ha mindenki válaszolt, vagy elegendő válasz érkezett hogy döntést hozzon, meghatározhatja a végletes időpontot és helyszínt.
Pode definir a data e hora finais quanto toda a gente responder ou quando existirem respostas suficientes para efetuar uma escolha.
Mozgassa a naptár bejegyzéseidet sima áthúzással, kivágással és beillesztéssel. Tegye átláthatóbbá a sűrű beosztását különböző színek hozzárendelésével a különböző eseményekhez. A sokoldalú emlékeztetők biztosítják, hogy soha ne felejtse el az eseményeit. Testreszabható hetek számozása, illetve ismétlődő opciók és sok más funkció, az Ön személyes igényeire szabva.
Mova os seus compromissos simplesmente arrastando, copiando e colando-os. Resolva uma agenda lotada, atribuindo cores diferentes a vários compromissos e eventos. As funções poderosas de lembrete garantem que irá sempre lembrar-se dos seus eventos. Números da semana personalizáveis ou opções repetitivas e muitas outras funções adequadas às suas próprias necessidades pessoais.
Megosztás
Partilhar
{0} alkalmazás
Aplicação {0}
Az {0} gomb lehetőséget ad több felhasználói beállításra az eseményeknél. Ez az okos menü automatikusan elrejti a nem hozzáadható {1}et.
O botão de {0} dá-lhe acesso a uma ampla gama de ações personalizadas do utilizador para tomar uma ação com um evento. Este menu {1} inteligente esconde automaticamente ferramentas não aplicáveis.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsd lenyomva az {1} gombot, válaszd ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgasd őket egyszerre vonszolással.
Uma funcionalidade {0} única: edita em grupo vários eventos de uma vez só. Basta tocar em {1}, escolher os eventos que quiseres modificar e movimentar.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsa lenyomva az {1} gombot, válassza ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgassa őket egyszerre vonszolással.
Uma funcionalidade {0} única: edite em grupo vários eventos de uma vez só. Basta tocar em {1}, escolher os eventos que quiser modificar e movimentar.
Konfigurálható {0} Menü
Menu de {0} Configurável
Egyéni értesítők
Alarmes personalizados
A {0} segítségével sokkal rugalmasabb értesítőket lehet létrehozni, mint egy hagyományos naptári alkalmazással. 3 nappal előtte, 4.5 órával előtte, 2 nappal, 3 órával és 2 perccel előtte: minden lehetséges. Még pontos időpontokra is lehet értesítőket létrehozni.
{0} permite.lhe definir alarmes muito mais flexíveis do que a aplicação de calendário normal. 3 dias antes, 4.5 horas antes, 2 dias, 3 horas e 2 minutos antes: tudo é possível. Até é possível definir alarmes sobre datas e horas precisas, em vez de períodos de tempo relativos.
Interaktív részletek
Detalhes interativos
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állítottál egy eseményhez, akkor tappints a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazásodat.
As notas de um evento serão exibidas em HTML quando necessário. Se tiveres definido uma localização para um evento, basta tocares na localização e serás redirecionado para o Maps ou para a tua aplicação de navegação favorita.
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állított egy eseményhez, akkor tappintson a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazását.
As notas de um evento serão exibidas em HTML quando necessário. Se tiver definido uma localização para um evento, basta tocar na localização e será redirecionado para o Maps ou para a sua aplicação de navegação favorita.
Emoji
Emoji
Események és naptárak kategorizálása emojikkal. Minden esemény rendelkezhet egy különleges emojival, utalva a tartalomra. A foci események focilabdát kaphatnak, a bulik egy lufit, az ivászat pedig egy poharat.
Categorize eventos e calendários com emoji. Cada evento pode ter um emoji especial a indicar o seu teor. Os eventos de futebol podem ter um emoji de uma bola de futebol, as festas um balão, e um copo para uma saída de bebidas.
A {0} alkalmazással könnyedén megoszhatod a jövőbeli vagy nemrég megtekintett eseményeket, a {0}-ból kilépés nélkül.
A aplicação {0} pode ser utilizada para partilhar vários eventos futuros e visualizados recentemente facilmente com indivíduos ou grupos sem sair do {0}.
Emlékeztetők
Lembretes
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezd a feladataid.
Vistas fáceis de utilizar e um widget ajudam-te a fazer as coisas.
{0} óta
Desde {0}
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezze a feladatait.
Vistas fáceis de utilizar e um widget ajudam-no a fazer as coisas.
Helyszínek, időzített és határidő nélküli emlékeztetők mind támogatva vannak, és gyorsan priorizálhatóak.
Localização, temporizador e lembretes sem uma data são todos suportados e podem ser priorizados rapidamente.
Az emlékeztetők teljeskörűen integrálva vannak a naptár nézetekbe.
Os lembretes estão totalmente integrados nas vistas do calendário.
Extrák
Extras
Könnyen használható
Fácil de usar
Mellékletek
Anexos
Sok funkcióval
Com muitas funções
Cikkek
Artigos
Teljesen testreszabható a saját igényeidhez
Personaliza totalmente os teus desejos pessoais
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk veled.
Entraremos em contacto contigo o mais brevemente possível.
Teljesen testreszabható a saját igényeihez
Personalize totalmente os seus desejos pessoais
Kezdőlap
Base
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számodra
Quer utilizes {0}, {1}, ou {2}, {3} é a solução para ti
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel.
Entraremos em contacto consigo o mais brevemente possível.
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számára
Quer utilize {0}, {1}, ou {2}, {3} é a solução para si
Infinitive
Infinitive
Sentence
Sentence
No
Yes
Formal (V)
Formal (V)
Ön
Você
Yes
Yes
Copyright {0}
Copyright {0}
Képernyőkép
Captura de ecrã
Képernyőképek
Capturas de ecrã
Kérjük mellékelj minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
Inclui todas as informações relevantes para podermos ajudar-te devidamente.
Kérjük mellékeljen minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
Inclua todas as informações relevantes para podermos ajudá-lo devidamente.
Operációs rendszer verzió
Versão OS
Lásd: {0}
(ver {0})
Lásd (alul): {0}
(ver parte inferior de {0})
Eszköz időzóna
Fuso horário do dispositivo
Alkalmazás időzóna
Fuso horário da aplicação

Weekcal.com invites you to become a translator to help them translate their Weekcal.com project.

Sign up for free or login to start contributing.