Ha mindenki válaszolt, vagy elegendő válasz érkezett hogy döntést hozzon, meghatározhatja a végletes időpontot és helyszínt.
Kun kaikki ovat vastanneet, tai kun on tarpeeksi vastauksia päätöksen tekoon, voitte asettaa lopullisen päivämäärän ja sijainnin.
Mozgassa a naptár bejegyzéseidet sima áthúzással, kivágással és beillesztéssel. Tegye átláthatóbbá a sűrű beosztását különböző színek hozzárendelésével a különböző eseményekhez. A sokoldalú emlékeztetők biztosítják, hogy soha ne felejtse el az eseményeit. Testreszabható hetek számozása, illetve ismétlődő opciók és sok más funkció, az Ön személyes igényeire szabva.
Voitte siirtää tapaamisianne helposti vetämällä, kopioimalla ja liittämällä. Selkeyttäkää kiireistä aikataulua käyttämällä eri värejä eri tapaamisille ja tapahtumille. Tehokkaiden muistutustoimintojen ansiosta ette koskaan unohda tapaamisianne. Sovelluksessa on muokattavat viikkonumerot ja toistovalinnat sekä useita muita toimintoja, jotka sopivat omiin henkilökohtaisiin tarpeisiinne.
Megosztás
Jakaminen
{0} alkalmazás
{0} -sovellus
Az {0} gomb lehetőséget ad több felhasználói beállításra az eseményeknél. Ez az okos menü automatikusan elrejti a nem hozzáadható {1}et.
{0} avulla voit kustomoida oman tapahtumasi. Valikko piilottaa automaattisesti {1}, joita et voi käyttää kyseiseen tapahtumaan.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsd lenyomva az {1} gombot, válaszd ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgasd őket egyszerre vonszolással.
{0} -sovelluksessa on uniikki toiminto: voit muokata monia tapahtumia samalla kertaa. Paina {1}, valitse tapahtumat, joita haluat muokata, ja sitten vain siirrät ne haluamaasi paikkaan kaikki samalla kertaa.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsa lenyomva az {1} gombot, válassza ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgassa őket egyszerre vonszolással.
{0} -sovelluksessa on uniikki toiminto: voitte muokata monia tapahtumia samalla kertaa. Painakaa {1}, valitkaa tapahtumat, joita haluatte muokata, ja sitten vain siirrätte ne haluamaanne paikkaan kaikki samalla kertaa.
Konfigurálható {0} Menü
Määritettävä {0} valikko
Egyéni értesítők
Joustavat hälytykset
A {0} segítségével sokkal rugalmasabb értesítőket lehet létrehozni, mint egy hagyományos naptári alkalmazással. 3 nappal előtte, 4.5 órával előtte, 2 nappal, 3 órával és 2 perccel előtte: minden lehetséges. Még pontos időpontokra is lehet értesítőket létrehozni.
{0} sallii joustavien hälytysten asettamisen. Kolme päivää, 4,5 tuntia, 2 päivää, 3 tuntia ja 2 minuuttia ennen tapahtumaa: kaikki ajat ovat mahdollisia. Voit myös asettaa muistutuksen tietyksi päiväksi ja ajaksi, eikä tapahtuman alkamisajasta riippuvaksi hetkeksi.
Interaktív részletek
Interaktiivisia yksityiskohtia
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állítottál egy eseményhez, akkor tappints a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazásodat.
Saat tapahtuman tiedot näkymään HTML-koodilla, jos tarpeen. Jos tapahtumallesi on asetettu paikka, voit yksinkertaisesti napauttaa sitä nähdäksesi sen tarkemmin valitsemassasi karttasovelluksessa.
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állított egy eseményhez, akkor tappintson a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazását.
Saatte tapahtuman tiedot näkymään HTML-koodilla, jos tarpeen. Jos tapahtumallenne on asetettu paikka, voitte yksinkertaisesti napauttaa sitä nähdäksenne sen tarkemmin valitsemassanne karttasovelluksessa.
Emoji
Emoji
Események és naptárak kategorizálása emojikkal. Minden esemény rendelkezhet egy különleges emojival, utalva a tartalomra. A foci események focilabdát kaphatnak, a bulik egy lufit, az ivászat pedig egy poharat.
Kategorioi tapahtumia ja kalentereja emojeilla. Jokaiselle tapahtumalle voi määrittää oman emojin, joka kertoo mistä on kyse. Jalkapallo-tapahtumilla on jalkapallo-emoji, juhlilla ilmapallo ja drinkeillä lasi.
A {0} alkalmazással könnyedén megoszhatod a jövőbeli vagy nemrég megtekintett eseményeket, a {0}-ból kilépés nélkül.
{0} sovellusta voi käyttää tulevien ja äskettäisten tapahtumien jakamiseen ihmisten tai ryhmien kanssa poistumatta sovelluksesta {0}.
Emlékeztetők
Muistutukset
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezd a feladataid.
Helppokäyttöiset näkymät ja pienoisohjelmat auttavat sinua tehtävissäsi.
{0} óta
Vuodesta {0}
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezze a feladatait.
Helppokäyttöiset näkymät ja pienoisohjelmat auttavat teitä tehtävissänne.
Helyszínek, időzített és határidő nélküli emlékeztetők mind támogatva vannak, és gyorsan priorizálhatóak.
Sijainteja, aikoja ja muistutuksia ilman päivämäärää tuetaan ja ne voi järjestää nopeasti.
Az emlékeztetők teljeskörűen integrálva vannak a naptár nézetekbe.
Muistutukset ovat täysin integroituja kalenterinäkymään.
Extrák
Ekstrat
Könnyen használható
Helppokäyttöinen
Mellékletek
Liitteet
Sok funkcióval
Monilla toiminnoilla
Cikkek
Artikkelit
Teljesen testreszabható a saját igényeidhez
Täysin mukautettava toiveidesi mukaisesti
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk veled.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Teljesen testreszabható a saját igényeihez
Täysin mukautettava toiveittenne mukaisesti
Kezdőlap
Kotisivu
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számodra
Käytät sitten sovellusta {0}, {1} tai {2}, {3} on ratkaisu sinulle
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számára
Käytät sitten sovellusta {0}, {1} tai {2}, {3} on ratkaisu teille
Infinitive
Infinitive
Sentence
Sentence
No
No
Formal (V)
Informal (T)
Ön
Sinä
Yes
Yes
Copyright {0}
Copyright {0}
Képernyőkép
Näyttökuva
Képernyőképek
Näyttökuvat
Kérjük mellékelj minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
Anna kaikki tarpeelliset tiedot, jotta voisimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Kérjük mellékeljen minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
Antakaa kaikki tarpeelliset tiedot, jotta voisimme auttaa teitä parhaalla mahdollisella tavalla.
Operációs rendszer verzió
OS Versio
Lásd: {0}
(katso {0})
Lásd (alul): {0}
(katso {0} loppuosa)
Eszköz időzóna
Laitteen aikavyöhyke
Alkalmazás időzóna
Sovelluksen aikavyöhyke

Weekcal.com invites you to become a translator to help them translate their Weekcal.com project.

Sign up for free or login to start contributing.