Zodra iedereen heeft gereageerd of er voldoende reacties zijn om een keuze te maken, prikt u de beste datum en locatie.
Ha mindenki válaszolt, vagy elegendő válasz érkezett hogy döntést hozzon, meghatározhatja a végletes időpontot és helyszínt.
Verplaats uw afspraken door ze simpelweg te slepen, kopiëren en plakken. Creëer duidelijkheid in een druk bezet schema door verschillende kleuren voor verschillende afspraken te gebruiken. Krachtige alarmfuncties zorgen er voor dat u uw evenementen altijd zult herinneren. Aanpasbare weeknummers, herhalingsopties en vele andere functies, kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen.
Mozgassa a naptár bejegyzéseidet sima áthúzással, kivágással és beillesztéssel. Tegye átláthatóbbá a sűrű beosztását különböző színek hozzárendelésével a különböző eseményekhez. A sokoldalú emlékeztetők biztosítják, hogy soha ne felejtse el az eseményeit. Testreszabható hetek számozása, illetve ismétlődő opciók és sok más funkció, az Ön személyes igényeire szabva.
Delen
Megosztás
{0} app
{0} alkalmazás
De {0} knop geeft toegang tot een breed scala aan door gebruiker aanpasbare acties om iets met een afspraak te doen. Dit slimme menu verbergt automatisch niet van toepassing zijnde {1}.
Az {0} gomb lehetőséget ad több felhasználói beállításra az eseményeknél. Ez az okos menü automatikusan elrejti a nem hozzáadható {1}et.
Een unieke {0} eigenschap: het in batch bewerken van meerdere afspraken tegelijk. Druk op {1}, selecteer de afspraken die u wilt wijzigen en verplaats ze allemaal in een keer met behulp van drag & drop.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsd lenyomva az {1} gombot, válaszd ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgasd őket egyszerre vonszolással.
Een unieke {0} eigenschap: het in batch bewerken van meerdere afspraken tegelijk. Druk op {1}, selecteer de afspraken die u wilt wijzigen en verplaats ze allemaal in een keer met behulp van drag & drop.
Egy egyedi {0} funkció: több eseményt lehet szerkeszteni egyszerre. Tartsa lenyomva az {1} gombot, válassza ki a megváltoztatni kívánt eseményt, és mozgassa őket egyszerre vonszolással.
Aanpasbaar {0} menu
Konfigurálható {0} Menü
Aanpasbare waarchuwingen
Egyéni értesítők
{0} maakt het mogelijk om waarchuwingen veel flexibeler dan de normale agenda-app in te stellen. 3 dagen voor, 4,5 uur voor, 2 dagen, 3 uur en 2 minuten voor: het is allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een waarchuwingen in te stellen op exacte data en tijden, in plaats van relatieve tijden.
A {0} segítségével sokkal rugalmasabb értesítőket lehet létrehozni, mint egy hagyományos naptári alkalmazással. 3 nappal előtte, 4.5 órával előtte, 2 nappal, 3 órával és 2 perccel előtte: minden lehetséges. Még pontos időpontokra is lehet értesítőket létrehozni.
Interactieve details
Interaktív részletek
De notities van een afspraak worden weergegeven in HTML wanneer nodig. Druk op de locatie en u wordt doorgestuurd naar Maps of uw favoriete navigatie-app als de afspraak een locatie bevat.
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állítottál egy eseményhez, akkor tappints a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazásodat.
De notities van een afspraak worden weergegeven in HTML wanneer nodig. Druk op de locatie en u wordt doorgestuurd naar Maps of uw favoriete navigatie-app als de afspraak een locatie bevat.
Az esemény megjegyzései HTML-ben látszódnak, ha szükséges. Ha helyszínt állított egy eseményhez, akkor tappintson a helyszínre és az alkalmazás automatikusan megnyitja a Térképet vagy a kedvenc navigációs alkalmazását.
Emoji
Emoji
Categoriseer afspraken en agenda's met emoji. Elke afspraak kan met een eigen emoji aangeven wat het betreft. Voetbal evenementen met een voetbal emoji, feestjes een ballon, een drankje met een glas.
Események és naptárak kategorizálása emojikkal. Minden esemény rendelkezhet egy különleges emojival, utalva a tartalomra. A foci események focilabdát kaphatnak, a bulik egy lufit, az ivászat pedig egy poharat.
De {0} app kan worden gebruikt voor het eenvoudig delen van aankomende en recent bekeken afspraken met individuen of groepen zonder {0} te verlaten.
A {0} alkalmazással könnyedén megoszhatod a jövőbeli vagy nemrég megtekintett eseményeket, a {0}-ból kilépés nélkül.
Herinneringen
Emlékeztetők
Eenvoudig te gebruiken weergaven en een widget helpen je om zaken voor elkaar te krijgen.
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezd a feladataid.
Sinds {0}
{0} óta
Eenvoudig te gebruiken weergaven en een widget helpen u om zaken voor elkaar te krijgen.
Könnyen használható nézetek és widgetek segítenek abban, hogy elvégezze a feladatait.
Herinneringen met of zonder datum of op basis van locatie worden allemaal ondersteund en kunnen snel worden geprioriteerd.
Helyszínek, időzített és határidő nélküli emlékeztetők mind támogatva vannak, és gyorsan priorizálhatóak.
Herinneringen zijn volledig geïntegreerd in kalenderweergaven.
Az emlékeztetők teljeskörűen integrálva vannak a naptár nézetekbe.
Extra's
Extrák
Eenvoudig te gebruiken
Könnyen használható
Bijlagen
Mellékletek
Met veel functies
Sok funkcióval
Artikelen
Cikkek
Volledig aanpasbaar aan je persoonlijke voorkeuren
Teljesen testreszabható a saját igényeidhez
We antwoorden u zo spoedig mogelijk.
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk veled.
Volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeuren
Teljesen testreszabható a saját igényeihez
Start
Kezdőlap
Of je nu {0}, {1} of {2} gebruikt, {3} is de oplossing voor je
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számodra
We antwoorden u zo spoedig mogelijk.
A lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel.
Of u nu {0}, {1} of {2} gebruikt, {3} is de oplossing voor u
Akár {0}, {1} vagy {2}-t használsz, a {3} a megoldás számára
Imperative
Infinitive
Sentence
Sentence
Yes
No
Formal (V)
Formal (V)
U
Ön
Yes
Yes
Copyright {0}
Copyright {0}
Screenshot
Képernyőkép
Screenshots
Képernyőképek
Voeg alle relevante informatie toe zodat we je accuraat kunnen helpen.
Kérjük mellékelj minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
Voeg alle relevante informatie toe zodat we u accuraat kunnen helpen.
Kérjük mellékeljen minden releváns információt, ezáltal hatékonyabban tudunk segíteni.
OS versie
Operációs rendszer verzió
(zie {0})
Lásd: {0}
(zie {0} onderaan)
Lásd (alul): {0}
Apparaat tijdzone
Eszköz időzóna
Applicatie tijdzone
Alkalmazás időzóna

Weekcal.com invites you to become a translator to help them translate their Weekcal.com project.

Sign up for free or login to start contributing.